Rólunk
Az Arkas Design 1998 óta működik grafikai stúdióként, a többszörösen díjnyertes tervezőgrafikus testvérpár: Kaszta Móni és Kaszta Dénes vezetésével. Különlegesen igényes, minőségi nyomdai kiadványok, könyvek, katalógusok, kiállítás arculatok, csomagolástervek, logók és cégarculatok tervezésével és kiviteleztetésével foglalkozunk.
Megbízóink
többek között
Akadémiai Kiadó
Balassi Intézet
Computrend Software
Concorde Értékpapír Zrt.
Consulate General
of Hungary, New York
Credit Lyonnais Bank
Eiger Consulting
EME Zrt.
Enciklopédia Kiadó
Energens
Európai Folklór Intézet
Érchegyi Generál
Fontis Software
Guardware Systems Ltd.
Hagyományok Háza
LeasePlan Hungária Zrt.
Lexika Kiadó
Magyar Formatervezési Tanács
Magyar Fotográfiai Múzeum
Magyar Nemzeti Galéria
Manooi Light Creations
MTA Néprajzi Kutatóintézet
Népművészeti Egyesületek
Officina ’96 Kiadó
Petőfi Irodalmi Múzeum
PMX Consulting
Semmelweis Egyetem
Szépművészeti Múzeum
Top Speed Photo Agency
Vass Shoes
Vince Kiadó
World Rally Championship
Elismerések
Büszkék vagyunk rá, hogy munkáink rangos szakmai versenyeken immár 26 alkalommal bizonyultak a legjobbnak. Díjaink
Tervezőként
Kaszta Móni
Letisztultság, harmónia, mívesség, egyediség, kreativitás... ezek a kulcsszavak, melyek a tervezés során számomra irányadóak. Szeretem a munkámat, és ez a belső motiváció ugyanígy szerves részét képezi az alkotófolyamatnak. S hogy mitől lesz valami igazán szép? A szakmai érvek felsorolásából hosszú listát lehetne írni, de ez önmagában még nem elegendő. A legfontosabb dolog az ember belső lényegéből fakad, a tervezésnél innen kiindulva, ezt hozzáadva válhat a létrejövő anyag olyanná, ami a másik embernek nemcsak a szemét, de a lelkét is megérintheti.
Kaszta Dénes
Munkáimban a tervezés határait tágítom, amennyire csak lehetséges. Képernyő mögött ülve a tervező hajlamos síkban gondolkodni. Nálam ez másként van: különösen fontosnak tartom, hogy a létrejövő anyag ne csupán sík papírlapok összessége legyen, hanem egy háromdimenziós tárgy, melyet kézbe veszünk, forgatunk és amely mindig új és új lehetőségeket rejt magában. Legyen az könyv, promóciós anyag vagy akár csak egy névjegy.